София ж.к.Зона Б-18 бл.11 вх.1 ет.1 ап.4 Понеделник - Петък 08:00-18:00 0888 245 062
0

Информация за МЦ „Орто Пункт“, София (по НЗОК)

При какви здравословни проблеми можете да се обърнете към МЦ „Орто Пункт“?

Клиниката на д-р Каменови помага на своите пациенти с разнообразен спектър от медицински услуги, извършвани от висококвалифицирани специалисти.

Консултация, диагностика и лечение на остеопороза

Системно заболяване на скелета, при което костната маса намалява и се нарушава целостта й. При това рискът от счупвания се повишава драстично. В немалко случаи остеопорозата може да доведе до инвалидност, пневмония, и дори трагични случаи. 

Кардиологични прегледи и консултации

Доверете се на д-р Камен Каменов за детайлна консултация и преглед, касаещ работата на сърдечносъдовата система. Клиниката е снабдена със съвременна апаратура, позволяваща да се прегледа подробно сърцето и кръвоносните съдове, както и да се идентифицират заболявания в ранен стадий.

• Ендокринология – щитовидната жлеза играе изключително важна роля в организма – тя произвежда хормони, регулиращи метаболизма, функцията на сърцето, храносмилателната система, поддържането на здрави кости, мозъчна функция, функция на мускулите и др. Извършваме редица изследвания, вкл на хормоните на щитовидната жлеза, които са: T4, T3, FTI/FT4, TSH, TBG

Дентална медицина – красивата усмивка не е само ключ към успеха, но и залог за вашата красота и здраве; Консултирайте се с изключително опитните специалисти в МЦ „Орто пункт“. 

Програма за отслабване в група и „Клуб Попитай“  – отслабването е сложен процес, при който трябва да се имат предвид много фактори: физическа подготовка, хранене, самочувствие, начин на живот, взаимоотношения между хората, действие на околната среда.

Включете се в нашия клуб и програма „Стани по-здрав“, с която стотици участници постигнаха отлични резултати! Повече за програмата – тук

За консултация запишете се оттук или на тел. 0888 245 062